Wat kost het?

Een hypotheek afsluiten is een dure aangelegenheid. Er moet bijna altijd een grote berg met spaargeld meegebracht worden om zo’n hypotheek af te sluiten. Vergis je niet door te denken dat je alleen de maandelijkse aflossing en rente moet betalen, want bij het afsluiten komen een hele hoop extra kosten kijken. Er is uiteraard ook een compleet overzicht van al deze kosten.
Zou het niet super zijn als je op die kosten kunt besparen? Elk beetje dat je kunt besparen helpt je bij mooie aanpassingen die je aan jouw droomhuis wilt maken. Elk beetje kan het verschil zijn in of je nu wel of niet die mooie stoel kunt kopen. Waarom begin je niet nu al met besparen door de dure stap van een hypotheekadviseur over te slaan? Wij hebben alle kennis in huis om je bij elke stap te helpen en informeren.

Wat doen we?

Wij bieden jou de mogelijkheid om zelf je hypotheek af te sluiten, door simpel stap-voor-stap je maximale hypotheek te berekenen en direct online af te sluiten. Hiermee bespaar je enorm op hoge en onnodige kosten van een dure hypotheekadviseur. Bij ons kun je zelf een volledige en complete berekening uitvoeren om vervolgens direct over te gaan tot afsluiten. Geen lastige afspraken op vervelende momenten, maar gewoon wanneer het jou uitkomt.

Volledig onafhankelijk vergelijken wij de verschillende hypotheekverstrekkers voor jou. Daarnaast bieden wij een onafhankelijk en duidelijk overzicht van de hypotheekrente per verstrekker. Dit allemaal met het doel om jou zo goed mogelijk te helpen bij het afsluiten van jouw hypotheek. Goedkoper, makkelijker en sneller dan ooit!

Afsluitkosten

Om deze werkzaamheden door ons uit te laten voeren vragen wij slechts 650 euro voor het afsluiten. Hiermee voeren wij alles voor je uit. Van A tot Z. Van begin tot eind. Van informeren en berekenen tot afsluiten en bij de notaris tekenen. Door simpel onze tool te doorlopen wordt het afsluiten van een hypotheek opeens heel makkelijk. En mocht je op een willekeurig moment vragen hebben, dan staan wij klaar om je te helpen. Wil je zelf eerst onderzoek doen? Dan bieden wij tientallen pagina’s met informatie die misschien wel interessant zijn voor jouw situatie. Voor slechts 650 euro sluit je zelf online je hypotheek af. Er geldt echter één uitzondering; namelijk voor doelroep DGA en ZZP’ers.

Uitzondering: DGA en ZZP’ers

Ben je een ondernemer? Dan komen er wat extra werkzaamheden bij kijken. Dit komt doordat de aanvraagprocedure van een hypotheek voor een ZZP’er iets anders verloopt dan die van een consument die een vast contract heeft. Je moet als ZZP’er aan kunnen tonen dat je de laatste drie jaren een stabiel inkomen hebt gehad. Daarnaast moet je toekomstperspectief zodanig in orde zijn, dat de bank jou een lening durft te verstrekken.
Deze extra werkzaamheden zorgen ervoor dat het voor een ZZP’er 850 euro kost om een hypotheek af te sluiten via Hypotheek.net. Dit is alsnog een enorme besparing op de kosten die je maakt als je gebruik maakt van een hypotheekadviseur.

Kom je er zelf toch niet helemaal uit? (085-0284467)

Wil je zelf je hypotheek afsluiten en heb je behoefte aan ondersteuning? Dan helpen we je graag telefonisch door het afsluitproces heen.
Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar via het telefoonnummer 085-0284467.

Zelf afsluiten

€ 650,-

Zelf je hypotheek afsluiten
Geen advieskosten
Gemakkelijk en snel
Wanneer het jou uitkomt
24/7 online beschikbaar
100% onafhankelijk en betrouwbaar

Zelf afsluiten

€850,- / (DGA en ZZP'ers)

Zelf je hypotheek afsluiten
Geen advieskosten
Gemakkelijk en snel
Wanneer het jou uitkomt
24/7 online beschikbaar
100% onafhankelijk en betrouwbaar

Waarmee kunnen we je helpen?

Voordelen van Hypotheek.net

  • Zelf je hypotheek afsluiten
  • Voor slechts 650 euro
  • Bespaar op dure advieskosten
  • Niet gelukt? Geld terug!
  • Gemakkelijk en snel
  • Wanneer het jou uitkomt
  • 24/7 online beschikbaar
  • 100% onafhankelijk en betrouwbaar
  • Bel ons gratis 085-0284467