Hypotheek zonder advies voordeliger

Tegenwoordig is het zelf afsluiten van een hypotheek zonder advies mogelijk en voordeliger!
Wie een woning gaat kopen zal vaak ook een geldlening af moeten sluiten. Wanneer de woning als onderpand gebruikt wordt spreken we van een hypotheek. Vroeger was het afsluiten van een hypotheek een stuk gemakkelijker, maar daar stond tegenover dat niet duidelijk was wat er nu precies betaald werd aan de hypotheek. Financiële instellingen zijn immers veel tijd kwijt aan het adviseren van hun klanten en aan het maken van diverse berekeningen. Deze kosten werden verwerkt in een renteopslag.

Ook is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten via een hypotheekadviseur. Je krijgt dan advies met betrekking tot het kopen van de woning en daarmee het afsluiten van de hypotheek. De hypotheekadviseur bespreekt alles op het gebied van rente, looptijd, aflossing en eventueel oversluiten. Ook worden de verschillende hypotheekvormen en de wettelijke regels hieromtrent besproken. De kosten voor het hypotheekadvies worden apart berekend en niet meer in de hypotheek zelf verwerkt. Zo is vooraf duidelijk wat het hypotheekadvies gaat kosten.

 

Hypotheek zonder advies

Helaas mag het hypotheekadvies nogal wat kosten. Nadeel hiervan is dat het altijd betaald moet worden, zelfs wanneer er uiteindelijk geen hypotheek wordt afgesloten. Het hypotheekadvies is echter niet verplicht. Wie voldoende kennis heeft van en over hypotheken en de gevolgen hiervan, kan een hypotheek zonder advies afsluiten. Om deze kennis en ervaring te toetsen is het verplicht om een kennis-en ervaringstoets af te leggen. Veel mensen blijken voldoende verstand te hebben van hypotheken. Het voordeel van een hypotheek zonder advies is de aanzienlijke besparing op de advieskosten. Bij Hypotheek.net is het mogelijk om tegen een voordelige prijs een hypotheek af te sluiten. 100 procent onafhankelijk en betrouwbaar.

 

Zelf hypotheek zonder advies afsluiten

De aankoop van een woning is al duur genoeg. Niet alleen de hypotheekkosten, maar ook andere zaken zoals de verhuizing, verbouwing en inrichting kosten een hoop geld. Er kunnen veel kosten worden bespaard door een hypotheek zonder advies af te sluiten.

Een hypotheek met advies kost al snel tussen de 1.500 en 2.500 euro en kan soms zelfs nog hoger oplopen. Bij Hypotheek.net is het mogelijk om een hypotheek zonder advies voor slechts 650 euro af te sluiten. Je betaalt geen kosten voor een adviesgesprek aan een tussenpersoon of een hypotheekadviseur. Dit scheelt enorm in de kosten. Met deze besparing is het mogelijk om je nieuwe woning in te richten of een (kleine) verbouwing te bekostigen. Het leven is immers al duur genoeg.

 

Twee hypotheekvormen

Wie voor het eerst een hypotheek wil gaan afsluiten komt uit op twee verschillende soorten hypotheken: de lineaire en de annuïteitenhypotheek. De overheid bepaalt dat een eerste hypotheek geheel moet zijn afgelost aan het einde van de looptijd. Zo komt niemand later in de problemen te zitten.

Bij de lineaire hypotheek is aan het einde van de looptijd het gehele bedrag afgelost. De maandlast neemt af gedurende de looptijd. De hoofdsom wordt gelijkmatig afgelost, waardoor het rentebedrag hierover steeds meer afneemt.

Ook bij de annuïteitenhypotheek is de gehele lening aan het einde van de looptijd afgelost. De nettolast neemt gedurende de looptijd toe, doordat er in het begin veel rente wordt afgelost en later minder rente en meer aflossing plaatsvindt. Wie een hypotheek zonder advies wil afsluiten heeft de keus uit deze twee hypotheekvormen.

 

Online hypotheek zonder advies

Hypotheek.net maakt het mogelijk om online een hypotheek zonder advies af te sluiten. Dit is mogelijk zonder een afspraak te maken; Hypotheek.net is namelijk 24/7 beschikbaar. Een hypotheek is bij Hypotheek.net 100 procent onafhankelijk en betrouwbaar. Gemakkelijk en snel geregeld. Voor slechts 650 euro kan er een hypotheek zonder advies worden afgesloten. Wanneer het niet lukt, dan krijg jij je geld terug. Je hoeft immers niet te betalen voor iets dat je niet krijgt.

Terug naar meer informatie   Bereken hypotheek zonder advies

Waarmee kunnen we je helpen?

Voordelen van Hypotheek.net

  • Zelf je hypotheek afsluiten
  • Voor slechts 650 euro
  • Bespaar op dure advieskosten
  • Niet gelukt? Geld terug!
  • Gemakkelijk en snel
  • Wanneer het jou uitkomt
  • 24/7 online beschikbaar
  • 100% onafhankelijk en betrouwbaar
  • Bel ons gratis 085-0284467