Opdracht tot dienstverlening voor bemiddeling hypotheek

Zodra je zelf via Hypotheek.net jouw hypotheek gaat afsluiten dan vragen we je om een ‘Opdracht tot dienstverlening‘ te ondertekenen en deze op te sturen naar info@hypotheek.net.

Via dit document geef je Hypotheek.net de opdracht om te bemiddelen bij het tot stand komen van jouw hypotheek. Hypotheek.net geeft hierbij geen hypotheekadvies, maar we gaan voor jou bemiddelen. Dat wordt Execution Only genoemd. Deze vorm van dienstverlening is alleen bedoeld voor klanten die over voldoende kennis beschikken met betrekking tot financiële producten. Dat vinden wij niet alleen, want ook de Autoriteit Financiële Markten vindt dat. Hypotheek.net stelt het daarom verplicht dat je, alvorens een hypotheek af te sluiten, gratis een kennis- en ervaringstoets aflegt op onze website. Wanneer je samen met een partner een hypotheek aanvraagt, dienen jullie allebei een toets in te vullen. Op deze manier kun je testen of je kennis op peil is.

Wat kun je van Hypotheek.net verwachten?

We gaan voor jou het traject van hypotheekaanvraag tot notaris verzorgen. Dit betekent dat we het volgende voor je gaan doen:
– wij vragen de hypotheekofferte voor je aan;
– wij houden toezicht op het compleet maken van jouw hypotheekdossier;
– wij sturen de benodigde documenten naar geldverstrekker;
– wij zenden jou een bevestiging zodra de hypotheekstukken naar de notaris zijn verzonden.

Voor de bemiddeling van jouw hypotheek ben je ons éénmalig een bedrag verschuldigd van € 650,00 (zeshonderdvijftig euro). Over dit bedrag ben je geen BTW verschuldigd.

Voor ondernemers / DGA’s

Zoals beschreven in ons Dienstverleningsdocument zijn deze bemiddelingskosten alleen van toepassing voor aanvragers in loondienst. Wanneer je zelfstandig ondernemer bent, zijn de kosten voor bemiddeling € 850,- in verband met extra uit te voeren werkzaamheden.

Wij kunnen bemiddelen voor de volgende hypotheekverstrekkers:

Zodra de betaling of dit ondertekende document is ontvangen, vragen we de hypotheekofferte voor je aan. Wanneer je tussentijds besluit om geen gebruik meer te willen maken van onze dienstverlening, dan is dit voor ons geen reden voor restitutie of het laten vervallen van betalingsverplichting. Als de geldverstrekker je geen hypotheek wilt verstrekken vervalt de betalingsverplichting wel.

Download  ‘Opdracht tot dienstverlening’

Waarmee kunnen we je helpen?

Voordelen van Hypotheek.net

  • Zelf je hypotheek afsluiten
  • Voor slechts 650 euro
  • Bespaar op dure advieskosten
  • Niet gelukt? Geld terug!
  • Gemakkelijk en snel
  • Wanneer het jou uitkomt
  • 24/7 online beschikbaar
  • 100% onafhankelijk en betrouwbaar
  • Bel ons gratis 085-0284467